FYSIOPISTE
Nousiainen

Fysiopiste Nousiainen

Tervetuloa meille!

Fysiopiste Nousiainen on toiminut Nousiaisissa vuodesta 1988. Yritys sijaitsee Nousiaisten keskustassa, 8-tien läheisyydessä.Meille on helppo poiketa myös lähikunnista. Tiloihimme on esteetön kulku ja pihalla on ilmaista parkkitilaa. Fysioterapia on mahdollista toteuttaa vastaanottomme lisäksi mm. asiakkaan kotona, palvelutalossa, kuntosalilla tai uima-altaalla. Omaisten ja esim. palvelutalon henkilökunnan on mahdollista saada ohjausta ja opastusta asiakkaan omatoimisuuden tukemisessa. Me olemme aidosti läsnä asiakkaamme elämässä.
Toimintamme perustana on halu tuottaa paikallisten ihmisten arkeen lisää terveyttä, toimintakykyä ja elämänlaatua. Asiantuntemustamme kehitämme säännöllisesti kouluttautumalla. Meille onnistuneen palvelun ja laadukkaan toiminnan tärkein mittari on tyytyväinen asiakas.
Fysiopiste Nousiainen on Fysi Partners Oy:n osakasyritys. Meillä on voimassaolevat sopimukset Kansaneläkelaitoksen (Kela) sekä Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirin (TYKS) kanssa. Toimimme myös yhteistyössä kuntayhtymä Akselin kanssa. Meille voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Lääkärin tutkimus- ja hoitomääräyksellä Kela korvaa osan fysioterapian kustannuksista. Käytössämme on Kelan suorakorvauspalvelu, jolloin asiakas maksaa kuntoutuksesta vain oman osuutensa ja me haemme Kela-korvauksen puolestanne.

me

Terapeutit

Elina Pinomäki

elina@fysiopistenousiainen.fi
Koulutus:
Fysioterapeutti AMK, Turku 2009
Työnkuva: Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, Aikuisten neurologinen fysioterapia, Seniorifysioterapia, Allasterapia, Voice massage
Erityisosaaminen/Lisäkoulutus: Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia; MDT (McKenzie) mekaaninen diagnostiikka ja terapia, Faskiamanipulaatio taso 1 ja 2, Selkärangan manuaalinen tutkiminen ja hoito, Neuraalikudoksen mobilisointi 1, Yläraaja –kurssi, Kyynärpään/kyynärvarren kiputilojen tunnistaminen ja hoito, Fysioterapiaa servikaaliseen dystoniaan, Alaselkäkipuisen fysioterapia; kontrollia, voimaa ja liikkuvuutta, Kinesioteippauksen perusteet ja perustekniikat, Reumasairauksien fysioterapia, Diabetes ja fysioterapia Neurologinen fysioterapia; Bobath-koulutus (Aikuisten neurologisten ongelmien arviointi ja hoito), Neurologisen kuntoutuksen erityiskoulutus, Liikuntaharjoittelu etenevien neurologisten sairauksien fysioterapiassa, Neurologisen kuntoutujan voimaharjoittelu, Potilassiirtojen ergonomia -kortti Allasterapia; Uimaopettaja ja erityisuimaopettaja, Neurologisen kuntoutujan allasterapia –teoriaa ja käytäntöä Muuta; Viittomakielen alkeet, Yrittäjän ammattitutkinto

Teemu Suomalainen

teemu@fysiopistenousiainen.fi
Koulutus:
Fysioterapeutti AMK, Savonlinna 2016
Työnkuva: Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia, Aikuisten neurologinen fysioterapia, Alaraajafysioterapia,  Seniorifysioterapia, Allasterapia.
Erityisosaaminen/Lisäkoulutus: Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapia; Alaraajafysioterapian koulutuskokonaisuus, Alaraajafysioterapia pofy1 ja pofy2 v. 2016, Selkärangan manuaalinen tutkiminen ja hoito.

YHTEISTYÖ

Yhteistyökumppanit & jäsenyydet

Kela

Vakuutusyhtiöt

Teemme yhteistyötä usean eri vakuutusyhtiön kanssa.

Lähikuntien terveyskeskukset

Nousiainen, Masku, Mynämäki, ..

TYKS

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

FYSI ry

Suomen Fysioterapia- ja kuntoutusyritykset FYSI ry

Suomen Fysioterapeutit

Yrittäjäjäsenyys

Voice Massage-terapeutit

 

Suomen McKenzie instituutti ry

 

Lounais-Suomen Fysioterapeutit

 

Suomen aikuisneurologinen fysioterapiayhdistys ry

 

Suomen yrittäjät / Nousiaisten yrittäjät

 

Oma Fysio

Olemme OmaFysio -verkoston jäsenyritys. Verkostoomme kuuluu satoja suomalaisia fysioterapiayrityksiä joka puolella maata.

AVOINNA

MAANANTAI – PERJANTAI

8:00 – 18:00

Pääsääntöisesti (muina aikoina sovitusti)

 

 

LAUANTAI & SUNNUNTAI

suljettu

 

VOIMMEKO AUTTAA?

Ota rohkeasti yhteyttä, autamme mielellämme!

Tilaa uutiskirjeemme

Saat tuoreet ja ajankohtaiset uutiset ja tapahtumatiedot suoraan sähköpostiisi.

2 + 15 =